Als we Marca mogen geloven, heeft wonderkind Mbappé zijn volgende bestemming gekozen

Hij is gegeerd wild op de transfermarkt tegenwoordig, Kylian Mbappé. Nog maar 18 lentes jonge Franse aanvaller van AS Monaco, maar wel één van dé sensaties dit seizoen. De 'nieuwe Thierry Henry' heeft de topclubs dan ook voor het uitkiezen. Volgens het Spaanse Marca is er echter een club die zijn voorkeur draagt: Real Madrid.

Veertien doelpunten en acht assists in de Franse hoogste afdeling, vijf potten in de Champions League: de statistieken van Mbappé ogen op piepjonge leeftijd indrukwekkend. Dat is ook de Europese grootmachten natuurlijk niet ontgaan. Al zullen de gegadigden flink in de geldbuidel mogen tasten. Prijskaartje: 110 miljoen euro.

Volgens de Spaanse krant Marca ligt Real Madrid momenteel in poleposition om het goudhaantje in de zomer over te nemen van AS Monaco. Mbappé zelf zou ook al te kennen hebben gegeven een overstap naar de Spaanse hoofdstad te zien zitten en ook zijn familie zou reeds op de hoogte zijn van de interesse. Mbappé is gecharmeerd door het feit dat Real-coach Zinédine Zidane hem al een hele poos op de radar heeft staan. Maar er zijn nog kapers op de kust. Ook PSG en Manchester United willen het toptalent maar wat graag inlijven.

3
Getty Images
3
Photo News
3
EPA

Lees meer