2 Joao Félix in actie.
EPA Joao Félix in actie.

Atlético-topaankoop Joao Félix raakt meteen geblesseerd

De Portugese aanvaller Joao Félix heeft weinig plezier beleefd aan zijn eerste wedstrijd voor Atletico Madrid. De 19-jarige international, door de Spanjaarden voor maar liefst 126 miljoen euro overgenomen van Benfica, moest zich in de oefenwedstrijd tegen Numancia halverwege de eerste helft al laten vervangen. Volgens Spaanse media heeft Félix een spierblessure.

De Portugees, die het rugnummer 7 heeft overgenomen van de vertrokken vedette Antoine Griezmann, mocht net als de aangetrokken verdedigers Kieran Trippier, Mario Hermoso en Renan Lodi direct in de basis beginnen van trainer Diego Simeone. Atletico wist pas in de laatste 20 minuten het verschil te maken tegen tweedeklasser Numancia. Vitolo en de ingevallen aanwinsten Ivan Saponjic (ex-Zulte Waregem) en Felipe maakten de doelpunten: 3-0.

2
Photo News

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer