2
AFP

Belgisch onderonsje: Praet reikt Tielemans, die blijft schitteren bij Leicester, goal op een dienblaadje aan

Een fraai Belgisch onderonsje in de Engelse League Cup. Nadat Youri Tielemans met een knappe assist al de 0-1 inluidde voor Leicester, was de 0-2 tegen Burton van complete Belgische makelij. Dennis Praet was de aangever van dienst nadat die werd weggestuurd op de rechterflank en teruglegde, Tielemans schoof koeltjes binnen. Gezien hun gezamenlijk verleden bij Anderlecht niet het eerst dat beide heren een doelpunt in elkaar knutselen. Het is trouwens al de derde assist en de vierde goal voor Tielemans dit seizoen. Bovendien is het al zijn achtste assist sinds zijn Leicester-debuut in februari - niemand doet sindsdien beter bij The Foxes

Het werd uiteindelijk 1-3 voor Leicester, Praet ging na 83 minuten naar de kant. 

Manchester City heeft eenvoudig de kwartfinales van de League Cup bereikt. De bekerhouder van de afgelopen twee jaar won met 3-1 van Southampton. Nicolás Otamendi opende in de 20ste minuut de score voor de ploeg van trainer Pep Guardiola. Sergio Agüero scoorde voor rust en in de tweede helft. Jack Stephens deed wat terug voor Southampton, dat afgelopen vrijdag nog met 9-0 verloor van Leicester City. Kevin De Bruyne zat negentig minuten op de bank. 

2
AFP

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer