2 Benito Raman.
Andreas Gora/dpa Benito Raman.

Exclusief voor abonnees

Raman raast door de Bundesliga: “Benito is volwassen geworden”

Zijn wilde haren is hij kwijt. Benito Raman (24) raast momenteel door de Bundesliga, met vier goals en evenveel assists in één maand tijd. Waar stopt dit?

Belgen boven bij Fortuna Düsseldorf. Voor Nieuwjaar maakte Dodi Lukebakio furore in Duitsland, nu neemt Benito Raman het voortouw. Tegen Hertha Berlijn kroonde de pijlsnelle aanvaller zich tot matchwinnaar met twee goals. Zeker de eerste ging Duitsland rond: Raman trok een sprint over het hele veld en knalde vervolgens heerlijk in de bovenhoek. Een gouden prestatie in het Olympiastadion.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Louis Meeus

    Was niet goed genoeg voor Gent. Haha

  • Peter Thys

    jammer dat hij dit niet vroeger werd, werd bij AA Gent geslachtofferd ondanks je zag op beelden dat meerdere spelers hem aanzetten(hem uitdaagden) om dommigheden te begaan en transfer naar Standard de enigste uitweg was.Vreemd dat hij toen de enigste was die bestraft werd, anderen dienden eigenlijk ook gestraft te worden.Anderzijds door deze lessen des levens zal hij het misschien verder brengen dan zou gebeurd zijn als die jeugdzonden niet waren gebeurd ?

Lees meer