EPA
LEV
LEV
0
1
MÖN
MÖN

T. Hazard en Gladbach winnen gevleid van Leverkusen, invaller Raman grote held van Fortuna Düsseldorf

Geen goal of assist, wel drie punten voor Thorgan Hazard. De Rode Duivel, de hele match tussen de lijnen, won met Mönchengladbach op het veld van Bayer Leverkusen (0-1). Alasanne Pléa tekende voor rust met een overhoekse schuiver voor de enige goal – nummer tien dit seizoen voor de Franse spits. Leverkusen maakte zeker aanspraak op een punt, maar Gladbach plooide niet. In de stand verstevigen Hazard en co hun derde plaats. Leverkusen, waar de Nederlander Peter Bosz onlangs het roer overnam, bengelt op een elfde stek.

Nog in de Bundesliga liet Benito Raman van zich horen. In en tegen Augsburg viel onze landgenoot halfweg de tweede periode in, waarna hij in minuut 89 Fortuna Düsseldorf de zege schonk. Een winner in extremis en een héle belangrijke.  Dodi Lukebakio mocht een kwartier voor tijd gaan rusten. Düsseldorf staat na een knappe twaalf  op twaalf in het klassement dertiende, zeven punten boven de degradatiezone.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer