EPA
LEV
LEV
0
1
BMG
BMG

T. Hazard en Gladbach winnen gevleid van Leverkusen, invaller Raman grote held van Fortuna Düsseldorf

Geen goal of assist, wel drie punten voor Thorgan Hazard. De Rode Duivel, de hele match tussen de lijnen, won met Mönchengladbach op het veld van Bayer Leverkusen (0-1). Alasanne Pléa tekende voor rust met een overhoekse schuiver voor de enige goal – nummer tien dit seizoen voor de Franse spits. Leverkusen maakte zeker aanspraak op een punt, maar Gladbach plooide niet. In de stand verstevigen Hazard en co hun derde plaats. Leverkusen, waar de Nederlander Peter Bosz onlangs het roer overnam, bengelt op een elfde stek.

Nog in de Bundesliga liet Benito Raman van zich horen. In en tegen Augsburg viel onze landgenoot halfweg de tweede periode in, waarna hij in minuut 89 Fortuna Düsseldorf de zege schonk. Een winner in extremis en een héle belangrijke.  Dodi Lukebakio mocht een kwartier voor tijd gaan rusten. Düsseldorf staat na een knappe twaalf  op twaalf in het klassement dertiende, zeven punten boven de degradatiezone.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer