AFP

Thorgan Hazard kan Mönchengladbach niet aan zege helpen

Borussia Mönchengladbach is slecht begonnen aan het seizoen. Op de tweede speeldag in de Duitse Bundesliga leed het vandaag in het eigen Borussia-Park een nederlaag tegen FSV Mainz 05, het werd 1-2. Thorgan Hazard startte in de basis en werd na 88 minuten van het veld gehaald.

Bij de rust stonden Hazard en co 0-1 in het krijt na een doelpunt van de Spanjaard Jairo. Mönchengladbach kwam na een treffer van Herrmann in de tweede helft nog op gelijke hoogte, maar Clemens trok Mainz 05 alsnog over de streep.

Vorige week openden "Die Fohlen" het nieuwe seizoen met een zware 4-0 nederlaag op het veld van Borussia Dortmund. Mönchengladbach verzamelde nog geen punten en is rode lantaarn. Mainz pakte zijn eerste punten en staat op de achtste stek in de Bundesliga.

Op de vierde speeldag in de Duitse tweede klasse kon ook het Leipzig van Massimo Bruno thuis niet winnen. Het verloor met 0-1 van St. Pauli na een doelpunt van Lennart Thy. Leipzig, met Bruno de hele wedstrijd tussen de lijnen, staat met 7 punten op de vijfde plaats in de Bundesliga 2.

Lees meer