2 Axel Witsel.
rv Axel Witsel.
RBL
RBL
0
1
BVB
BVB

VIDEO. Axel Witsel matchwinnaar bij Dortmund in topper tegen Leipzig: Rode Duivel bezorgt Borussen volle buit met deze gewéldige treffer

Borussia Dortmund is in de Bundesliga weer zes punten uitgelopen op eerste achtervolger Bayern München. De Borussen wonnen vanavond met 0-1 op bezoek bij RB Leipzig, dat de kloof met de top drie zo wat groter ziet worden. Rode Duivel Axel Witsel was andermaal van goudwaarde voor het team van trainer Lucien Favre. De middenvelder scoorde in de eerste helft de enige goal van de partij. Witsel trok mee naar voren voor een hoekschop en de bal belandde in de tweede zone ook bij onze landgenoot. Witsel aarzelde niet en knalde het leer héérlijk via de lat in doel. Een prima begin van 2019 dus voor de controleur van de Borussen. 

De goal van Witsel:

“Ons wedstrijdbegin was goed maar in de tweede helft lieten we hen te veel voetballen”, reageerde Witsel na afloop. “We zijn heel blij. Ik ben tevreden dat ik kon scoren maar ik ben nog meer tevreden dat we de drie punten pakken. Het is echt heel belangrijk om de eerste wedstrijd van het tweede deel van het seizoen te winnen. We staan nog altijd aan de leiding, nu moeten we het wedstrijd per wedstrijd bekijken. We hebben ons werk hier goed gedaan, maar we moeten het stapje per stapje doen.”

2
AFP

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dave Janssens

    Mooi doelpunt. Die jongen is echt goed bezig. Het 'enige' waar ik zelden van onder de indruk was bij Witsel, is zijn schot op doel. Dat leek altijd met 'een hangend pootje'. Maar hij heeft progressie gemaakt. Blijf het natuurlijk erg jammer vinden dat zijn pegel diep in de tweede helft tegen de Fransen er net niet inging. Dat had mss wel het doelpunt van het tornooi geweest.

Lees meer