4 Lukaku op een fotoshoot in het shirt van Manchester United.
RV Lukaku op een fotoshoot in het shirt van Manchester United.

Exclusief voor abonnees

Een boekhoudersdeal: hoe Juventus met ruil Lukaku/Dybala in eerste plaats aan de cashflow denkt

Uitstel, voorlopig nog geen afstel. Paulo Dybala houdt Romelu Lukaku nog een dag langer gegijzeld. De ‘ruil’ is gecompliceerd. De Juve-speler dubt over zijn toekomst en Man United. Een boekhoudersdeal die ‘Big Rom’ en hem eerder is opgedrongen. Business talks: Juventus hoopt met een boekhoudige constructie de hoognodige cash te genereren nadat het zich vergaloppeerde aan de som voor Cristiano Ronaldo.

De foto die de buitenwereld niet mocht zien. Voor een witte achtergrond poseerde Romelu Lukaku net als al zijn ploegmaats in de outfit van Man United voor de officiële shoot van de Premier League. Contractuele verplichtingen waar hij zich netjes aan houdt. Van harte zal het allemaal niet zijn geweest, maar contraire stelt hij zich niet op.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • richard cornelissens

    Dus eigenlijk willen ze lukaku niet echt maar is het eerder om er voor te zorgen dat hij gewoon niet naar inter gaat. Slim gezien van juve maar wel niet zo goed voor hem want als dit de reden is zal hij bij juve niet veel spelen

  • anna vandenberg

    Hoeveel geld zal er dat wereldje witgewassen worden, het nieuwe normaal, mensen die hun geld eerlijk verdiend hebben door te werken zijn de rijken, het geld op de spaarboekjes dat moet verdeeld worden, de groepsverzekering dat moet herverdeeld worden. De poltici van de krijspartijen, de rijken moeten betalen nestelen zich zelf graag in de VIP loge om te genieten van de gratis aangeboden versnapperingen. Wij betalen elke cent van hun loon, de sponsors rekenen alles door.

Lees meer