Roberto Martínez: “Ben de enige schuldige voor die slechte eerste helft”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Bondscoach Roberto Martínez was tevreden met de overwinning, maar kon niet anders dan toegeven dat de prestatie van de Duivels voor rust lamentabel was. “We hebben de eerste 45 minuten gewoon weggesmeten”, zei Martínez. “Dat was niet waar wij als ploeg voor staan. In de eerste helft speelden we als een groepje individuen, in de tweede helft als een team. Voor rust zag het eruit alsof we niet wisten wat we moesten doen. Daaruit heb ik heel wat geleerd. Ik neem mijn verantwoordelijkheid voor die slechte eerste helft. Ik ben de enige schuldige daarvoor.”

Roberto Martínez.
VTM Nieuws Roberto Martínez.

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Germain De Block

    Heeft het wk al verprutst en nu het ek.dan de gouden handdruk en de beurs is weeral gevuld.

  • pierre De Smet

    Grote fout lag weer eens bij het middenveld , en wanneer gaan er eens spelers opgesteld worden die hier ten lande spelen , of zijn die niet goed genoeg voor meneer .

Lees meer