Kinepolis

Sporza en RTBF brengen het EK naar de cinema

Groot nieuws voor alle voetbalfans: in de maanden juni en juli zendt Kinepolis zes EK-wedstrijden in haar bioscopen uit met live verslaggeving van Sporza en RTBF. Hierbij zullen met zekerheid de matchen op 13/6, 18/6 en 22/6, waarin het de Rode Duivels tegen Italië, Ierland en Zweden uitkomt, op groot scherm vertoond worden. Ook voor de halve finales op 6/7 en 7/7 en de finalewedstrijd op 10/7 kunnen supporters in de filmzalen terecht.

"Het zitcomfort en de ambiance zorgen ervoor dat iedereen de voetbalgekte intens kan meemaken," vertelt Frederique Naeyaert, Productmanager bij Kinepolis, "De tijden waarin België zich met moeite kwalificeerde voor een Europees kampioenschap voetbal zijn definitief voorbij en dat maakt van iedere Belg een fervent voetbalsupporter. Het EK in Frankrijk beleven is een groepsgebeuren waarbij je de ervaring wil delen met andere Belgische voetbalfans."

Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Imagibraine, Kortrijk, Leuven, Luik en Oostende nemen deel aan deze sportieve dimensie. Een ticket kost €5 per persoon en is te verkrijgen via de website Kinepolis.be.

Lees meer