Feyenoord-rechtsbuiten Steven Berghuis theatraal tegen de grond na een tikje van Willem Janssen.
ANP Feyenoord-rechtsbuiten Steven Berghuis theatraal tegen de grond na een tikje van Willem Janssen.

Feyenoorder die na tikje tegen het hoofd theatraal neergaat: "Soms doe je wat doms op het veld en nu sta ik voor lul"

Met het nodige geluk won Feyenoord dankzij een kopbalgoal van Robin van Persie van FC Utrecht (1-0), waar gewezen Belgisch bondscoach Dick Advocaat zijn debuut maakte. Maar na het duel in Rotterdam ging het op sociale media louter over Steven Berghuis. De aanvaller van de thuisploeg stortte theatraal ter aarde nadat hij een aai over zijn bol kreeg van FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen.

Berghuis was op Twitter en Facebook de kop van Jut. "Ik wens Berghuis de komende maanden alle sterkte met zijn horrorblessure." En: "Berghuis. Daar is Neymar niks bij. Gadverdamme!"

Voor de camera van FOX Sports trok Berghuis met een knipoog het boetekleed aan. "Ik moet zo naar het ziekenhuis", zei hij. "Als iemand je een tik op je achterhoofd geeft, dan voel je dat wel. Maar, euh, soms doe je wat doms in het veld en nu sta ik voor lul."

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dave Hosten

    die andere speler hoort dat ook niet te doen, wilde hem vermoedelijk kaart aannaaien, zoals ze dat zeggen, maar men hoeft niet tik tegen zijn oor of hoofd te geven toch in eerste instantie? is van beiden onsportief, blijf van elkaar en speel voetbal....

  • Carlo Verstappen

    Ik vraag mij altijd af, wie kijkt daar nog naar? ga naar een goed toneel stuk of naar een film.

Lees meer