Bandé in december vorig jaar in de Arena bij de ondertekening van zijn contract in Amsterdam.
Photo News Bandé in december vorig jaar in de Arena bij de ondertekening van zijn contract in Amsterdam.

Hassane Bandé maakt officieuze debuut voor Ajax, waarna fans allemaal hetzelfde over ex-aanvaller KVM tweeten

Hassane Bandé heeft gisteren zijn officieuze debuut gemaakt voor Ajax, maar daar houdt de Burkinese ex-aanvaller van KV Mechelen ongetwijfeld weinig goeie herinneringen aan over. Tegen het Egyptische Al Ahly werd er in Dubai, waar de Ajacieden het seizoen afsluiten, met 1-0 verloren en Bandé liet bij de fans een alles behalve onuitwisbare indruk na.

Bij de pauze kwam Bandé, waarvoor Ajax 9,5 miljoen euro betaalde aan het gedegradeerde KV Mechelen, het veld in voor Justin Kluivert. Maar tegen de Egyptische recordkampioen had Ajax en Bandé in het bijzonder het erg moeilijk. Afgaande op de reacties van Ajax-fans op Twitter, werd hij zes keer aangespeeld maar verloor hij even veel keer de bal. 

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Geert Thijs

    Laat die jongen eerst de voorbereidingen mee doen voor ze hem afkraken hij kan wat met een bal

  • Benny vandervelde

    Transfer is al mislukt, veel succes Bandé! Maar Ajacieden zijn hard en niet tegen de schenen schoppen, niet waar Wesley Sonck!

Lees meer