rv

Slim of toch vooral gemeen? Feyenoord-fan gooit tweede bal op het veld bij kans voor PSV op late 2-2

Het Legioen speelde vanmiddag een grote rol bij de topper tussen Feyenoord en PSV (2-1). Niet alleen zong de Feyenoord-aanhang zich de kelen schor, maar ook op minder fraaie wijze. Bij 2-1 en een PSV-kans op de gelijkmaker gooide een supporter een tweede bal op het veld. Slim of toch vooral gemeen? 

Steven Bergwijn kreeg kort na zijn 2-1 ook een goede kans op de 2-2, maar Feyenoord-doelman Justin Bijlow bracht redding. Daarna leek er nog een rebound te komen, maar scheidsrechter Serdar Gözübüyük werd gedwongen om het spel stil te liggen omdat er vanuit het thuispubliek een tweede bal in het veld werd gegooid. Een scheidsrechtersbal was het gevolg. Vooral PSV-rechtsback Denzel Dumfries maakte zich enorm boos richting het gedeelte van de fans waar de bal vandaan kwam.

Stadionspeaker Peter Houtman verzocht de supporters van Feyenoord even later om geen ballen meer in het veld te gooien en deze bij de ballenjongens in te leveren, maar daar wenste niet iedereen aan mee te werken. Het bleef uiteindelijk bij 2-1, waardoor PSV zijn eerste nederlaag van het seizoen in de Eredivisie slikte.

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sanne Vermeulen

    Streng straffen

  • Werner Gielis

    forfait voor PSV door deze zeer onsportieve houding van de Feyenoorders

Lees meer