2 Jordy Vogels (22) overleed op weg naar de wedstrijd PSV - FC Barcelona.
Facebook Jordy Vogels (22) overleed op weg naar de wedstrijd PSV - FC Barcelona.

Fan (22) knalt op weg naar PSV-Barça met auto tegen boom en komt om: aanhang roept op om hem passend afscheid te geven

Supporters van PSV doen een oproep om de overleden supporter Jordy Vogels (22) te eren. Hij kwam vorige week om tijdens een zeer tragisch auto-ongeluk toen hij op weg was naar de wedstrijd PSV-FC Barcelona. “Hij was een geliefde verschijning op de tribunes”, schrijft fanpagina Vak T. 

Vorige week woensdagavond reed de 22-jarige Jordy met zijn auto tegen een boom in het Nederlandse Netersel, toen hij op weg was naar de wedstrijd PSV - FC Barcelona. Zijn kleine, blauwe personenauto krulde om een boom langs de kant van de weg in het Brabantse dorpje Netersel. Jordy overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

“Jordy, rust zacht”
Het nieuws van het tragische ongeluk kwam hard aan bij de 
PSV-fans. “Vorige week woensdag bereikte ons tijdens de wedstrijd het verschrikkelijke nieuws dat onze mede-supporter Jordy Vogels is omgekomen tijdens een auto-ongeluk. Hij was een geliefde verschijning in zijn omgeving en op de tribunes. Jordy, rust zacht.”

2 Supporters van PSV roepen op om aankomende vrijdag in de wedstrijd tegen Excelsior op te staan voor Jordy en te applaudisseren.
ANP Pro Shots Supporters van PSV roepen op om aankomende vrijdag in de wedstrijd tegen Excelsior op te staan voor Jordy en te applaudisseren.

Staande ovatie
Supporters van PSV roepen op om aankomende vrijdag in de wedstrijd tegen Excelsior op te staan voor Jordy en te applaudisseren. “Wij hopen dan ook dat iedereen van minuut 22 tot 23 op wil staan en Jordy een staande ovatie wil geven die hij zo verdient.”

Motorfan
Jordy was naast PSV-fan ook fan van motoren. Freakrunner Motor Fun bewees hem al de laatste eer op Facebook. De rouwstoet van Jordy werd begeleid met motoren en Bengaals vuur in onder meer de PSV-kleuren wit en rood. 

Dit is de video van Marlon Bergen waarin motorrijders de rouwstoet van Jordy Vogels, ook een motorliefhebber, begeleiden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer