GETTY

Fellaini goed voor assist in 3-0 zege tegen Cambridge United

Manchester United klopte vandaag Cambridge United met 3-0 in de replay van de FA Cup. Voor de rust scoorden Mata en Rojo, in de tweede helft legde Wilson de eindstand vast. Marouane Fellaini speelde de hele wedstrijd en gaf de assist voor de treffer van Mata.

In eigen huis hield kon het bescheiden Cambridge de grootheid uit Manchester op 0-0 houden, op Old Trafford hield het slechts 24 minuten stand. Di María schilderde de bal vanop links op het hoofd van Fellaini en de Rode Duivel kopte perfect terug op Mata, die de 1-0 tegen de touwen mikte. Nog voor de rust deed United de boeken helemaal toe voor Cambridge en weer was Fellaini betrokken bij het doelpunt. Een schot van de Rode Duivel week af en belandde zo bij Van Persie, diens voorzet werd door Rojo tegen de netten gekopt: 2-0. In de tweede helft maakte Wilson er nog 3-0 van met een knap gekruist schot.

Dankzij de zege bekert Manchester United voort. Ook Sunderland en Preston North End slaagden er vandaag in hun replay te winnen. Sunderland ging met 1-3 winnen op het veld van Fulham, Preston North End deed het met exact dezelfde cijfers op bezoek bij Sheffeidl United.

Lees meer