2 Lucas Vázquez, Sergio Ramos, Luka Modric, Karim Benzema en Gareth Bale in de nieuwe thuisuitrusting van Real Madrid.
Adidas. Lucas Vázquez, Sergio Ramos, Luka Modric, Karim Benzema en Gareth Bale in de nieuwe thuisuitrusting van Real Madrid.

In deze truitjes moet Hazard schitteren bij Real Madrid

Real Madrid heeft zijn thuisuitrusting voor het seizoen 2019/20 voorgesteld. De Madrilenen blijven uiteraard het maagdelijke wit trouw. Vooral de gouden accenten die op de schouders van Eden Hazard zullen rusten, vallen op.

De gouden randen sierden in het seizoen 2011/12 ook al de thuistenues van Real. Deze keer liet De Koninklijke zich naar eigen zeggen inspireren door de gouden kroon die sinds 1920 bovenop het logo prijkt.

Eden Hazard figureert nog niet tussen de modellen van dienst, Lucas Vázquez, Sergio Ramos, Luka Modric, Karim Benzema en Gareth Bale. Chelsea en Real hebben een akkoord over zijn overgang, enkel de handtekeningen ontbreken nog.

Luca Zidane en Keylor Navas poseerden in de nieuwe, gele keepersuitrusting. Eerste doelman Thibaut Courtois bevindt zich in Tubeke ter voorbereiding van de EK-kwalificatiematchen met de Rode Duivels. Hij wordt niet opgevoerd bij de voorstelling omdat hij verbonden is aan Nike. 

2 Luca Zidane en Keylor Navas in de nieuwe keeperstruitjes van Real Madrid.
Adidas. Luca Zidane en Keylor Navas in de nieuwe keeperstruitjes van Real Madrid.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Fonz Ooms

    Het zal daar een dure bank worden bij Real. Hou dat als coach maar eens in de hand. Succes coach.

Lees meer