8
AFP

Je moet het zien om het te geloven: de gigantische misser van Lallana die Liverpoolfans verbijsterde

Iedereen had gisteren volkomen terecht héél veel lof voor de geniale assist van Kevin De Bruyne op Sergio Agüero in Man City-Liverpool, maar wat als Adam Lallana tien minuten voor tijd de 1-2 had gemaakt voor 'The Reds'? De 28-jarige winger wrong tot ieders verbazing een prachtig uitgespeelde aanval en dito assist van Roberto Firmino de nek om. Je moet het gewoon zien om het te geloven.

8
Twitter Futbol Agent

De ploegmakker van Divock Origi en Simon Mignolet moest de bal maar in doel tikken (of blazen), maar miste tot ieders verbazing het haast onmogelijke. De Braziliaan Firmino die was zo zeker dat Lallana deze dot van een kans wel zou afmaken dat hij al een feestje begon te bouwen met de meegereisde fans van Liverpool. Tot hij opeens opzij keek en tot zijn grote ontsteltenis zag hoe de bal niet tegen de touwen lag.

En zo bleef het dus 1-1 in het Etihad Stadium. Opvallend trouwens: de vaak spektakel serverende ploeg van Jürgen Klopp puurde uit 10 duels tegen teams uit de top-6 20 punten (en zelfs bijna 22...), maar tegen de zes ploegen die de onderste regionen van het klassement bevolken werden maar 19 punten gesprokkeld. Na 29 speeldagen staat Liverpool op een vierde plaats met 56 punten.

8
AFP
8
REUTERS
8
Getty Images
8
Getty Images
8
Getty Images
8
AFP

Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels