REUTERS

Keeper Bravo terug bij Barcelona

FC Barcelona heeft zowaar eens goed nieuws gekregen uit de ziekenboeg. Trainer Luis Enrique kan weer beschikken over zijn Chileense doelman Claudio Bravo, die een maand aan de kant heeft gestaan met een kuitblessure. Bravo kreeg van de medische staf groen licht om zijn rentree te maken. De vaste nummer één van Luis Enrique in de Primera División staat morgen waarschijnlijk onder de lat bij het bezoek aan Sevilla. Bravo werd de afgelopen weken vervangen door Marc-André ter Stegen, die normaal alleen in de Champions League keept.

De Spaanse kampioen en winnaar van de Champions League raakte in de laatste twee wedstrijden superster Lionel Messi (knieblessure) en aanvoerder Andrés Iniesta (dijbeen) kwijt. De twee vedettes staan wekenlang aan de kant. Luis Enrique mist voorlopig ook Thomas Vermaelen, Adriano en Rafinha.

Lees nu één maand gratis HLN Sport Plus. Met exclusieve columns (Jan Mulder, Hugo Camps, Herman Brusselmans, Marc Degryse, ...), een unieke stats-zone en bijzondere videoreportages. Maar ook dagelijks nieuws van jouw favoriete club uit de Jupiler League. Probeer het NU gratis op www.hln.be/sportplus

Lees meer