3 Neymar
EPA Neymar

Komt transfer dichterbij? FC Barcelona plant ultiem bod om Neymar binnen te halen

FC Barcelona doet er alles aan om Neymar (27) binnen te halen. De Spaanse kampioen wil de Braziliaanse stervoetballer terughalen naar Camp Nou en bereidt een ultiem bod voor om Paris Saint-Germain te overtuigen. 

De top van het clubbestuur van FC Barcelona zat vandaag samen om een nieuw officieel bod voor Neymar op papier te zetten, dat weet het Spaanse RAC1. Onder anderen technisch directeur Eric Adibal en voorzitter Bartomeu tekenden present. Ook André Curry, de scout van FC Barcelona die actief is in Zuid-Amerika en dicht bij de familie van Neymar staat, was van de partij. 

Over welk bedrag het deze keer precies gaat, is niet geweten. Barcelona en PSG zaten vorige week wel al een keer samen. Adibal reisde af naar Parijs voor gesprekken. Toen was er sprake van een bod van 100 miljoen euro plus Coutinho, maar die is intussen op huurbasis verkast naar Bayern München. Barça denkt er volgens Spaanse media ook aan om Rakitic in de deal te betrekken, alleen zou de Kroatische middenvelder een overstap naar PSG niet zien zitten. 

Barcelona wil zo snel mogelijk tot een overeenkomst komen, want ook Real Madrid toont interesse. PSG zou geneigd zijn Neymar eerder aan de ‘Koninklijke’ te verkopen. Na de ‘vlucht’ van Neymar uit Barcelona naar PSG, zijn de relaties tussen de Catalaanse en Parijse topclub namelijk vertroebeld. De transferperiode loopt nog twee weken. Voor de ‘Blaugrana’ zou een huur met aankoopoptie de ideale deal zijn, want op dit moment heeft het financieel te weinig slagkracht om Neymar definitief over te nemen. 

3
REUTERS
3 De supporters van PSG zijn Neymar liever kwijt dan rijk
Photo News De supporters van PSG zijn Neymar liever kwijt dan rijk

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Stefan Peeters

    Jammer dat hij niet naar de EPL verhuist. Hetzelfde als Messi en Ronaldo..... 5 moeilijke wedstrrijden per seizoan spelen in Frankrijk of in Spanje. Hoe zouden deze heren presteren als ze elke week een topwedstrijd moeten spelen ....ala KDB bij City bijvoorbeeld. Het blijft voor mij geen volwaardige carriere voor diegenen die niet in de EPL hebben bewezen hebben hun naam waardig te zijn.

  • Robert De Meulder

    Bij het minste tikje ligt hij te huilen van de pijn.Is dat een prof?Moet de video eens honderd keer bekijken hoe Museeuw tegen 65 km/uur valt op het asfalt (niet op het gras) over de balustrade duikelt en een minuut later op zijn fiets stapt.

Lees meer