Photo News

Exclusief voor abonnees

De afrekening van Monaco met Youri Tielemans: trainer en topmakelaar Jorge Mendes willen hem weg

Monaco wil hem weg. Zelf zoekt hij liever ook andere oorden op. Youri Tielemans (21) is aan zijn laatste dagen in het prinsdom bezig. Nieuwe en oude trainer Leonardo Jardim rekent met hem af. De huismakelaar van Monaco, Jorge Mendes, pusht hem naar Leicester City. Tottenham informeerde ook. Een aftocht langs een achterpoortje.

Het is niet al goud wat blinkt. Twee weken geleden droeg Youri Tielemans nog trots de aanvoerdersband bij het kwakkelende AS Monaco. Trainer Thierry Henry, net zoals de bondscoach een believer, had de middenvelder erg hoog zitten - lievelingetje van de meester. Het ontslag van Titi, donderdag in allerijl, veranderde alles. Enter Jorge Mendes, de supermakelaar die het laatste jaar bij Monaco wat op de achtergrond was geduwd. Die rehabiliteerde meteen Leonardo Jardim, de Portugese trainer die in oktober nog op straat was gezet.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Fonz Ooms

    Da manneke wordt kapot gemaakt door de makelaars en door Martinez. Je moet zulke mannekes laten groeien en niet verbranden

  • FRANS VANISTERBECQ

    meer dan welkom bij rsca !!!

Lees meer