4
Photo News
AMI
AMI
0
3
PSG
PSG

Meunier en PSG rekenen na rust helemaal af met tienkoppig Amiens

Paris Saint-Germain heeft zich op bezoek bij Amiens niet laten verrassen. Het werd 0-3 in het Stade de la Licorne. Thomas Meunier speelde de hele wedstrijd.

PSG had bijna een uur nodig om de ban te breken tegen Amiens. Ángel Di María trapte na een hoekschop het leer tegen de arm van Alexis Blin, waarna de bal op de stip ging. Edinson Cavani nam zijn verantwoordelijkheid en stuurde Régis Gurtner vervolgens de verkeerde kant uit: 0-1.

Enkele minuten later liep Khaled Adénon na een trekfout op Kylian Mbappé tegen zijn tweede gele kaart aan. Amiens met z’n tienen. De bezoekers profiteerden meteen van de man-meer-situatie. Twintig minuten voor affluiten bood Cavani Mbappé de 0-2 op een schoteltje aan.

Nadien pikte ook Marquinhos na knap voorbereidend werk van Julian Draxler z’n doelpuntje mee. Zo werd het alsnog een vlotte zege voor de Parijzenaren. Eindstand: 0-3.

4
AP
4
Photo News
4
AP
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer