4
Photo News
ASC
ASC
0
3
PSG
PSG
ASC
PSG

Meunier en PSG rekenen na rust helemaal af met tienkoppig Amiens

Paris Saint-Germain heeft zich op bezoek bij Amiens niet laten verrassen. Het werd 0-3 in het Stade de la Licorne. Thomas Meunier speelde de hele wedstrijd.

PSG had bijna een uur nodig om de ban te breken tegen Amiens. Ángel Di María trapte na een hoekschop het leer tegen de arm van Alexis Blin, waarna de bal op de stip ging. Edinson Cavani nam zijn verantwoordelijkheid en stuurde Régis Gurtner vervolgens de verkeerde kant uit: 0-1.

Enkele minuten later liep Khaled Adénon na een trekfout op Kylian Mbappé tegen zijn tweede gele kaart aan. Amiens met z’n tienen. De bezoekers profiteerden meteen van de man-meer-situatie. Twintig minuten voor affluiten bood Cavani Mbappé de 0-2 op een schoteltje aan.

Nadien pikte ook Marquinhos na knap voorbereidend werk van Julian Draxler z’n doelpuntje mee. Zo werd het alsnog een vlotte zege voor de Parijzenaren. Eindstand: 0-3.

4
AP
4
Photo News
4
AP

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer