2
Photo News
LYO
LYO
0
1
PSG
PSG

Neymar bezorgt PSG de volle buit (bis): Braziliaan scoort weer héérlijk in Lyon

Neymar heeft zijn rentree bij PSG niet gemist. Vorige week de ultieme winner tegen Straatsburg en Matz Sels met een formidabele omhaal, vanavond beslechtte de Braziliaanse fantast ook de topper in Lyon. Wéér in de slotfase. Terwijl iedereen zich al leek neer te leggen bij 0-0, begon Neymar te toveren in minuut 87. Met drie Lyon-spelers rond hem kapte hij zich heerlijk vrij in de korte ruimte om dan in de verste hoek nog te besluiten. Topgoal. Ook Denayer, die net als Meunier voor de bezoekers de hele match speelde, kansloos. Afwachten hoe lang het nog duurt vooraleer de Parijse fans ‘Ney’ weer in de armen sluiten. Met 15 op 18 staat PSG alweer autoritair op kop in de Ligue 1. 

2 Neymar alweer aan het kanon.
REUTERS Neymar alweer aan het kanon.

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • annie dupont

    dat is de reden waarom hij zoveel waard is ...!!!

  • Carlos Simonis

    Weer alle criticasters de mond gesnoerd, dat kunnen alleen hele grote voetballers. Wat hij buiten het veld allemaal uitspookt is minder interesant. Binnen de lijnen is het wereldster.

Lees meer