PSG-fans keren zich tegen Neymar: “Rot op!”

Geen Neymar vanavond in de kern bij Paris Saint-Germain voor de seizoensopener van de Parijzenaars tegen Nîmes. Volgens coach Thomas Tuchel is de Braziliaan geblesseerd, maar de Braziliaan stuurt vooral aan op een vertrek uit de Franse hoofdstad. Wat de bestemming moet worden is nog niet geweten (Barcelona? Real Madrid?), maar feit is wel dat de fans van PSG het helemaal gehad hebben met hun vedette. Getuige daarvan zijn hun acties van vanavond, voor de wedstrijd...

PSG-coach Thomas Tuchel bekende aan Canal+ dat hij zoekt naar oplossingen in het spel van de Parijzenaars zonder sterspeler Neymar. “Ik hou van Neymar en ik wil doorgaan met hem, maar de realiteit is dat we moeten zoeken naar spelsystemen zonder hem”, legde de Duitser uit. “Als we hem verliezen, zal ik misschien een tijdje niet goed slapen. Je kan hem gewoonweg niet vervangen. Er is op dit moment geen nieuws over zijn toekomst en dat is misschien goed. Het is ook mogelijk dat hij blijft. Maar de hele soap is nog niet voorbij, daar zijn we realistisch in.”

6
Photo News

Paris Saint-Germain versloeg in het eigen Parc des Princes Nîmes trouwens met 3-0. Cavani bracht de Parijzenaars halverwege de eerste helft vanop de stip op voorsprong. Na rust legden Mbappé (56.) en invaller Di Maria (69.) de 3-0 eindstand vast. Thomas Meunier moest de basisplaats op rechtsachter aan de Duitser Thilo Kehrer laten, maar mocht het laatste kwartier toch opdraven. Centraal achterin debuteerde Abdou Diallo (ex-Zulte Waregem), die deze zomer overkwam van Borussia Dortmund, in de competitie. 

6
Photo News
6
AP
6
Photo News
6
Photo News
6
AP

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carlos Simonis

    Marc De hennin, knap dat je alles weet over de prive-leven van Hazrad, ge zijt misschien huisgenoot van Hazard ? Ik ken Hazard alleen als voetballer als toeschouwer en van tv. Wat de kranten schrijven zegt mij niets, die schrijven wat zijzelf denken. Teveel supporter van een club of speler, dus bijna nooit objectief. Het echte verhaal van Neymar weet ik niet, intereseert mij ook niet. Weet alleen dat hij als voetballer vaak geniaal kan zijn.

  • Marc De hennin

    Hazard is top en als mens nog veel meer geen allures prachtig gezin en het spel spelen omdat hij er van houd Als iemand mijn land moet vertegenwoordigen kies ik met trots voor eden als je percee wil reageren praat dan over het artikel !

Lees meer