3
AFP

Matige Hazard, Madrid blijft labiel en moet zowaar op Bale rekenen om Arsenal bij te houden

Andermaal speelde Eden Hazard één helft, andermaal speelde Real Madrid net in die periode neerslachtig. In Washington werd het 2-2 tegen Arsenal - zelfs 3-2-winst als je de penalty’s meerekent.

Het basisidee van Zidane oogde nochtans niet slecht: een 4-4-2 met Jovic en Benzema in de spits en Hazard op links, maar met carte blanche om naar binnen te trekken en daar zijn acties te maken – de nieuwe linksachter Mendy is immers een beest en beloopt de meters makkelijker dan Marcelo.

Real opende sterk, geklungel achterin leidde niettemin tot een penalty voor Arsenal (0-1, Lacazette) en de rode kaart voor Nacho.

3
AP

Zizou haalde Jovic eraf maar Hazard behield zijn vrije rol. De Rode Duivel zakte met de rest van het tiental weg; hij was simpelweg niet goed. Aubameyang maakte eenvoudig 0-2.

Thibaut Courtois stond na rust onder de lat. De rode kaart voor Sokratis maakte het leven van Real toen iets eenvoudiger. Ineens begon het nu wél te lopen. Labiel Real. Bale scoorde en Asensio maakte gelijk. In de overbodige penalty’s was Courtois de held. Real won zo eigenlijk nog met 3-2, al zal dat de meesten worst wezen. 

Het is niet leuk natuurlijk voor Hazard, om te zien dat je niet in het ‘winnende ploegje’ stond. Hazard heeft tonnen krediet bij trainer en club, maar met Asensio - al lijkt die zich ernstig geblesseerd te hebben -, Isco en Vinicius in de wachtkamer, weet Hazard dat de lat elke keer weer hoog ligt.

Real Madrid is Chelsea niet.

En avant.

3
EPA

28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • marion vermoet

    Real gaat nooit meer het Real van vroeger zijn,met deze aankopen speel je nooit kampioen en winnen van de Championsleaque al helemaal niet!

  • Quinten Verbist

    Die reacties van sommige voor te lachen ge kent niks van voetbal hazard is toekomstige ballon dor en dan zeggen gewone speler

Lees meer