Het bewuste artikel.
Twitter Het bewuste artikel.

Mexicaanse krant in oog van de storm na ronduit vulgaire uitspraak over 18-jarige dochter van Luis Figo

Récord, een Mexicaanse krant, heeft het onlangs zwaar te verduren gekregen op sociale media nadat het had uitgepakt met een seksistische krantenkop over Daniela Figo, de dochter van ex-voetballer Luis Figo.

De Portugees, die een verleden heeft bij Barcelona en Real Madrid, had eind vorige maand een foto op zijn Instagram gegooid waarmee hij zijn dochter nog een keertje wilde feliciteren met haar 18de verjaardag. "Proficiat met je 18de verjaardag lieverd! Ik ben erg trots op je en wens je het allerbeste toe!", schreef hij erbij.

'Reglementair speelbaar'
Een update die dus ook het Mexicaanse dagblad niet was ontgaan, waarna het prompt besloot uit te pakken met een artikel getiteld "Dochter van Figo is nu 'reglementair speelbaar'" - iets wat het blad natuurlijk allerminst in dank wordt afgenomen. Carlos Ponce de Léon, een directielid bij Récord verontschuldigde zich intussen al: "Ik bied mijn eerlijke excuses aan tegenover de mensen die hierdoor beledigd werden", zo schreef hij op Twitter.

Happy 18 my love!! Very proud of you in all these years wish you always the best!!❤️❤️

46.4k Likes, 290 Comments - Luís Figo (@luis__figo) on Instagram: "Happy 18 my love!! Very proud of you in all these years wish you always the best!!❤️❤️"

1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Optimus Prime

    Walgelijk