4
Photo News

Exclusief voor abonnees

Nu City ontsnapt aan Europese schorsing, kan het geld weer rollen: ‘Project Verbouwing’, met (veel) opslag voor Kevin De Bruyne

A licence to spend. UEFA ligt uitgeteld in een hoek. Met goedkeuring van het TAS, dat gisteren de dreigende Europese schorsing wegens inbreuk op de Financial Fair Play naar de prullenmand verwees, plant Manchester City zijn tweede offensief: een zo sterk mogelijk elftal bouwen rond Kevin De Bruyne en Raheem Sterling is het doel. Geld is daarbij geen probleem.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • joseph Leysen

    Hoe graag men het spel ook ziet of speelt. Het blijft altijd toch maar voetbal en amusement voor de toeschouwers. Die toeschouwers worden bereikt door de sponsors door veel reclame te financieren die gebruikt worden door de voetbalclubs om te investeren in spelers en stadiums. Buiten sponsoring is het witwassen van gelden natuurlijk ook zeer belangrijk. Zo draait het voetbal en uiteindelijk is het kapîtaal de grote winnaar en jan met de pet de verliezer.

  • Rudy Van Daele

    sponsors zouden beter hun geld in hun fabrieken steken om de bevolking van werk te voorzien dan dit te geven aan die verwende nietsnutten.

Lees meer