2 De Bruyne en Gallagher vorige maand toen KDB geblesseerd was
Twitter De Bruyne en Gallagher vorige maand toen KDB geblesseerd was

Ook Noel Gallagher is fan van KDB: "De beste rosse speler ooit!"

Gisteren kreeg Kevin De Bruyne lof uit muzikale hoek. Noel Gallagher trad op met zijn High Flying Birds in Vorst Nationaal. "Kevin De Bruyne is de 'fucking' beste rosse speler ooit", zei de rockster van Manchester. Het is niet de eerste keer dat hij zich fan van de Rode Duivel toont.

Gallagher is op tour met de band die hij begon nadat hij uit Oasis stapte. Bij zijn passage in Brussel nam hij tussendoor de tijd om de speler van zijn favoriete ploeg te prijzen. "Kevin De Bruyne is de 'fucking' beste rosse speler ooit. Ik hou van hem. Als iemand hem ziet, kan je hem dat zeggen? Hij gaat het fantastisch doen op het EK."

Niet alleen Noel Gallagher is een grote fan, ook Elton John heeft het voor Kevin De Bruyne. "Heeft hij me zelf gezegd", aldus Gallagher. Elton John is dan ook een echte voetbalfan, die vroeger eigenaar was van Watford FC en er nu erevoorzitter voor het leven is.

Mooie woorden en hopelijk een juiste voorspelling voor de Rode Duivel. De Bruyne speelt sinds de terugkeer na zijn blessure de pannen van het dak voor Manchester City. Ook dit weekend was er voor hem een glansrol weggelegd in de 0-3 overwinning tegen Chelsea.

2 De bekende fan van City heeft enkel lof voor KDB
epa De bekende fan van City heeft enkel lof voor KDB

Lees meer