6
Sebastien Smets - Photo News

Exclusief voor abonnees

Op bezoek bij Christoph Daum (66), in z’n hoofd nog steeds trainer: “Club Brugge verlaten was een reuzenfout”

De huidige hausse van Club Brugge doet Christoph Daum plezier. Hij stelt vast dat Club zijn adviespaper bij zijn afscheid als trainer in 2012 niet in de wind sloeg. Nu met Hannes Wolf bij Genk opnieuw een Duitser een topclub in ons land traint, spraken we Daum over zijn landgenoten, de opmars van ‘zijn’ Club Brugge’, de Belgische Bundesligisten en het EK 2020: “Met Martínez heeft België de jackpot.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Ik 66? Ik ben 46 jaar.” Christoph Daum doet alsof hij het hoort donderen in de stad waar hij woont: Köln. In zijn bureau thuis wuift hij de vraag weg of hij al op trainerspensioen is. Twee uur lang praat hij begeesterd, ook dit interview bereidde hij minutieus voor: hij duwt drie A4-pagina’s over de Duitse trainers in België in onze handen.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer