4
Photo News

"Ik vind dat zo beschamend! Dit zou je bij de vakbond moeten aankaarten wegens vernedering van werknemers"

Kan het nog erger? Invallen in minuut 93 voor tien luttele seconden en geen bal raken, het overkwam Michy Batshuayi gisteren in de kraker tegen Liverpool. Niet voor eerst overigens en bijzonder pijnlijk voor 'Batsman'. Jan Mulder was na afloop op Play Sports snoeihard voor Chelsea-coach Antonio Conte: "Ik vind dat zo beschamend."

Is dit pestgedrag op het werk? De vraag van Karl Vannieuwkerke tijdens 'Studio Live' op Play Sports deed Jan Mulder nog eens op zijn gekende wijze fulmineren: "Ik vind dat zo beschamend van een coach. In dit geval die van Chelsea, om iemand één seconde voor niks het veld op te laten gaan. Dit zou je bij de vakbond moeten aankaarten en zeggen: dit is vernedering van werknemers. Echt waar, ik kan er niet bij. Het is niet de eerste keer! Dit diskwalificeert zo iemand volledig. Michy Batshuayi zou moeten zeggen: 'Meneer loop zelf even naar de middenstip. Het is bijna afgelopen.' Ik kan me daar zo aan ergeren!"

Vertrek eisen
Ook onze huisanalist Marc Degryse zat in de studio om de match Liverpool-Chelsea te analyseren en vindt de situatie van Rode Duivel Batshuayi eveneens schrijnend: "Hij zou inderdaad moeten zeggen van: 'Nu wil ik weg!' Ik vind dat hij inderdaad kan zeggen en zelfs bijna eisen. Conte heeft hem toch niet nodig. Als het daarvoor is dat hij bij Chelsea zit, laat hem dan ergens gaan spelen. Hij zegt wel dat hij stappen vooruit maakt..."

4
Photo News
4
REUTERS
4
Getty Images

Lees meer