7
getty

Benteke scoort vijftigste Premier League-goal, maar Liverpool verliest

Een halve B-ploeg van Liverpool heeft zich vandaag verslikt op het veld van Swansea City. Met Simon Mignolet op de bank en een scorende invaller Christian Benteke verloren The Reds met 3-1. Het was voor Rode Duivel Benteke zijn vijftigste goal in de Premier-League.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De thuisploeg kwam na twintig minuten verdiend op voorsprong na een kopbalgoal van Ayew. Iets voorbij het halfuur verdubbelden The Swans hun voorsprong na een heerlijke plaatsbal van Jack Cork. Liverpool kon daar voor de koffie maar weinig tegenover zetten. Enkel via een knappe ingeving van Daniel Sturridge waren de manschappen van Klopp gevaarlijk.

Christian Benteke viel na de rust in en bracht Liverpool na een uur opnieuw in de partij met een rake kopbal. Lang duurde de hoop van The Reds niet, want nog geen twee minuten later maakte Ayew zijn tweede van de namiddag: 3-1. De veer was na die derde goal helemaal gebroken bij The Reds en Swansea kwam nooit meer in de problemen. The Swans zijn door de overwinning nu ook mathematisch zeker van het behoud in de Premier-League.

7
photo_news
7
photo_news
7
photo_news
7
getty
7
photo_news
7
photo_news

Lees meer