7 Batshuayi viert met Pulisic.
Action Images via Reuters Batshuayi viert met Pulisic.
CHE
CHE
2
0
CRY
CRY

Chelsea wint voor de zesde keer op rij in de Premier League, Batshuayi heeft voet in 2-0

Chelsea heeft zich op eigen veld niet laten verrassen door stadsgenoot Crystal Palace. De ‘Blues’ wonnen met 2-0, topschutter Tammy Abraham en man-in-vorm Christian Pulisic zorgden voor de goals. Michy Batshuayi, iets minder dan een kwartier voor affluiten ingebracht, had een voet in de tweede treffer van de thuisploeg. Het schot van de Rode Duivel werd afgeblokt, waarna Pulisic het leer in doel kon koppen. Opvallend: Chelsea verscheen met zijn jongste elftal ooit aan de aftrap, met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar en 88 dagen.

Voor de ‘Blues’ is het de zesde opeenvolgende zege in de Premier League. Het is van de tijd van Antonio Conte in Londen (seizoen 2016/2017) geleden dat de Londenaars daar nog in geslaagd waren. Onder Maurizio Sarri won Chelsea maximaal vijf opeenvolgende competitiematchen. Met 26 punten klimmen ze voorlopig over Manchester City (25) en Leicester (23) naar de tweede plaats, op vijf punten van leider Liverpool, dat zich opmaakt voor de clash met City op zondag. Het Leicester van man in vorm Youri Tielemans en Dennis Praet ontvangt zaterdagavond Arsenal, de nummer vijf in de Premier League.

7
Action Images via Reuters
7
Action Images via Reuters
7
Action Images via Reuters
7
AP
7
Action Images via Reuters
7
Action Images via Reuters

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Francis Smet

    Erg om Bats zo te ophemelen, zit steeds op de bank. Mag eens invallen, en als dan een afgeweerde bal in een ander zijn voeten terechtkomt is het precies of hij heeft zelf gescoord. Vraag mij zelfs af of hij 90min kan meedraaien aan het tempo in de Premier League. Meestal valt hij in rond de 75e min of later, ja dan ben je nog fris tov de verdedigers en kan je ook al een scoren.

Lees meer