Sky Sports

De spits in Romelu Lukaku: Rode Duivel verontwaardigd na klassegoal Pogba

Manchester United boekte gisteren een 0-3-zege op het veld van Fulham. Romelu Lukaku stond nog eens een hele match tussen de lijnen en tekende misschien wel voor hét beeld van de avond. Niet met een goal of een rush, wel met een moment van verontwaardiging. 

Net voor het kwartier opende Paul Pogba - de man in vorm - de score voor de club uit Manchester. Vanuit een scherpe hoek knalde hij knap raak. Ook Romelu Lukaku dook bij de aanval op voor doel, maar de Fransman rondde de tekening dus zelf af. Dit tot verontwaardiging van de Rode Duivel, die zich duidelijk afvroeg waarom zijn maatje hem niet aanspeelde. Pas na enkele tellen besefte ‘Big Rom’ dat het leer in het mandje lag, en ging hij met een gebalde vuist zijn United-collega feliciteren. 

Het is tekenend voor de spits in Lukaku, die altijd en overal wil scoren. Zeker nu hij meer dan ooit moet vechten voor een basisplek. De fase werd besproken bij Sky Sports, waar experts Jamie Redknapp, Alex Scott en Louis Saha zich hadden verzameld en ook op Twitter bleven de reacties niet achter. 

Lukaku maakte overigens geen onuitwisbare indruk. De Manchester Evening News gaf onze landgenoot een score van 5 op 10, de laagste beoordeling voor een United-speler. “Niet beweeglijk en niet scherp. Hij zal dinsdag tegen PSG terug op de bank zitten”, luidde het verdict. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer