4
EPA
CHE
CHE
2
2
BUR
BUR

Duur puntenverlies voor Chelsea en Hazard in de strijd om Champions League-voetbal

Chelsea heeft geen overtuigende zaak gedaan in de strijd om Champions League-voetbal. De ploeg van Eden Hazard moet bij de eerste vier eindigen om naar het kampioenenbal te gaan. Met een 2-2-gelijkspel schieten ‘The Blues’ dus weinig op.

De eindstand stond na 24 minuten al op het bord in Stamford Bridge. Eden Hazard speelde de volledige wedstrijd voor Chelsea en leverde in de 12e minuut de knappe assist voor de 1-1. Vier minuten voordien had Jeff Hendrickx de bezoekers op voorsprong gezet. Op aangeven van Hazard - heerlijk hoe hij weer twee man aan de praat hield - hing N’Golo Kante de bordjes weer gelijk. Amper twee minuten later bezorgde Gonzalo Higuain Chelsea een 2-1 voorsprong met een schicht in de bovenhoek. Die tussenstand bleef tien minuten op het bord staan. Daarna legde Ashley Barnes de eindstand vast. Op het halfuur kreeg Hazard nog een grote kans, zijn schot strandde op de deklat.

In de stand is Chelsea nu vierde, op gelijke hoogte van de nummer drie Tottenham en één punt voor Arsenal, maar wel met al een wedstrijd meer gespeeld. Burnley, dat nog altijd de geblesseerde Steven Defour moet missen, is vijftiende. 

4
AFP
4
Photo News
4
Action Images via Reuters

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer