Danny Drinkwater
Getty Images Danny Drinkwater

Engels international zwaar mishandeld na avondje stappen

Danny Drinkwater zal geen leuke herinneringen overhouden aan een avondje uit. De middenvelder van Burnley werd na het verloren duel met Liverpool (31 augustus, 0-3) op straat zwaar mishandeld door een groep van zes mannen. 

De steen des aanstoots bleek een beschonken Drinkwater te zijn die een gesprek wilde aanknopen met de vriendin van Kgosi Ntlhe, verdediger van Scunthorpe United. Daar was hij niet van gediend, maar de Engels international zei tegen hem: “Dat maakt mij niet uit. Ze gaat met mij mee naar huis.” 

Hierop ontstond een vechtpartij. De beveiligers zetten Drinkwater en Ntlhe de club uit, waarna een groep van zes mannen de middenvelder van Burnley, gehuurd van Chelsea, toetakelde. ‘Breek zijn benen', riepen de belagers. Drinkwater werd tegen de grond geslagen en ze begonnen op zijn enkels te springen in de hoop dat hij zijn benen zou breken. Het bleef bij een zware enkelblessure die hem een maand buiten spel zet.

Naast een enkelblessure liep de 29-jarige middenvelder een blauw oog en enkele sneeën in het gezicht op. ‘Overlag lag bloed', zegt een bron tegen de Engelse krant The Sun. ‘Het was echt heel smerig.’ 

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bart Karmel

    Als die mannen dan zijn loonverlies moeten betalen zij ze geruîneerd voor het leven.

  • karl van dyck

    Komt ervan als je denkt dat je alles mag en dan nog eens iemand zijn vriendin lastigvalt. Hoop dat hij de volgende keer 2 maal nadenkt als hij nog eens een biertje drinkt. En dan is het meestal zo met die bekende jongens,als ze kletsen krijgen stappen ze naar de media en hangen de zielepoot uit.

Lees meer