EPA
LIV
LIV
5
0
WAT
WAT

Forfaitcijfers! Liverpool en scorende Origi hebben weinig moeite met Watford

Premier League-leider Liverpool heeft op Anfield eenvoudig afgerekend met Watford: 5-0. Divock Origi bekroonde zijn basisplek met een knappe treffer.

In de negende minuut zette Mané de thuisploeg met een rake kopbal op voorsprong. Wat later pakte de Senegalees uit met een héérlijk hakje: 2-0. Na rust pikte ook Origi z’n doelpunt mee. Onze landgenoot sneed naar binnen en vloerde Foster vervolgens in de korte hoek. Fraaie goal.

Nadien was het de beurt aan Van Dijk, die tweemaal scoorde met het hoofd: 5-0. Een stevige oplawaai. Nog meegeven: Alexander-Arnold gaf drie assists. Man City won daarnaast met het kleinste verschil van West Ham (1-0) en volgt zo nog steeds op één punt in het klassement. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer