7
Photo News
NCU
NCU
1
2
CHE
CHE

Hazard toont Chelsea de weg, Yedlin stuit op karma en stelt na elleboog vlekkeloze start van 'The Blues' veilig

Het kostte bloed, zweet en tranen, maar Chelsea is op het veld van Newcastle United gaan winnen. Lange tijd leek de burcht van de thuisploeg stand te houden, maar Eden Hazard - die heel wat schoppen te verduren kreeg - zette The Blues vanop de stip toch op voorsprong. 7 minuten voor tijd leek het eerste puntenverlies toch in de maak, Yedlin deelde een elleboog uit en gaf voor, Joselu knikte binnen. Maar karma - u weet wel. Diezelfde Yedlin vloerde even later immers zijn eigen keeper. Chelsea in extremis toch voorbij The Magpies. 1-2. 

Newcastle maakte het Chelsea erg lastig. De Spaanse trainer van de thuisploeg, Rafael Benitez, had zijn elftal verdedigend goed geposteerd en de bezoekers uit Londen wisten er aanvankelijk niet doorheen te komen. Het leverde een stroperige wedstrijd op waarin The Magpies lang stand hielden. Een strafschop na een overtreding op Marcos Alonso veranderde dus de wedstrijd. Met nog drie goals in het laatste kwartier tot gevolg. Chelsea heeft 9/9, Newcastle één puntje.

7
Photo News
7
Photo News
7
Photo News
7
REUTERS
7
REUTERS
7
AFP

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Tim Bogmans

    Wat een topper, hij scoort een penalty!

Lees meer