Het gebaar van een Liverpool-middenvelder richting Hazard dat voor ophef zorgt op sociale media

Gisteren won Liverpool met 2-0 van Chelsea en op sociale media was er heel wat te doen rond bovenstaande fase. Na amper tien minuten ging Liverpool-middenvelder Fabinho al een eerste keer stevig door op Eden Hazard, in die mate zelfs dat er verzorging aan te pas moest komen. Waarna de Braziliaan uitpakte met een op z'n zachtst gezegd vreemd gebaar: voor de ogen van scheidsrechter Michael Oliver doet hij een stap voorwaarts om vervolgens zijn neus te ledigen. Liverpool-fans verdedigen hun speler als zou hij allerminst de bedoeling hebben gehad om de Rode Duivel te raken, aanhangers van Chelsea zijn dan weer een hele andere mening toegedaan. 

Het feit dat noch Hazard zelf, noch ploegmaat Kanté, noch de ref reageren op het moment van de feiten, doet alvast vermoeden dat er weinig verkeerds aan de hand is. 

REUTERS

44 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Carlos Simonis

    Iedereen heeft het over het spuwen , laten wij het hebben over de prestatie van Hazard in deze wedstrijd. Die was zeer matig, twee 100% doelkansen en niet gescoord. Als Chelsea gewonnen had, dan was deze ophef in het sociale media nooit ter sprake gekomen. Dan was de berichtgeving: Hazard neemt Chelsea naar de overwinning. Nu komt hij er wel heel makkelijk ervan af, en praat niemand over zijn slechte prestatie.

  • Derek Pauwels

    Best wel flauwe reacties zenne... mss voor die paar spatjes die er mss zouden op geweest zijn, volgende keer een stevig verbandje aanbrengen. .. Gelukkig doet Eden er ni flauw over... YNWA

Lees meer