mcfc.com

Kompany trekt nu al spurtjes op trainingscentrum Man City

Enkele dagen voor het begin van de tour van de club in Australië, is Vincent Kompany al verschenen op het trainingscentrum om er duurtraining en sprints te doen. De Rode Duivel bereidt zich duidelijk met veel zorg voor op het nieuwe seizoen. Dat staat voor de kapitein in het teken van de revanche, zo liet hij afgelopen zondag al weten.

"Sinds ik in 2008 bij de club aankwam hebben we altijd geprobeerd om de kloof tussen ons en clubs als Real Madrid te dichten", zegt de kapitein van Man City op de website van de club. "We hebben dat enigszins kunnen doen, maar het kan nog beter. We zijn er niet veraf, maar er is nog veel werk aan de winkel. Ikzelf leef voor het voetbal, en elke keer dat ik hier weg ben wil ik zo snel mogelijk opnieuw op het veld staan. Ik had vakantie nodig, maar ik wil nu vooral in perfecte staat aan de start van de competitie komen."

Tijdens zijn voorbereiding speelt Kompany met City eerst een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Australische Melbourne, eigendom van City. Nadien volgen wedstrijden tegen AS Roma (21 juli) en Real Madrid (24 juli).

Lees meer