3
EPA
BUR
BUR
0
3
LIV
LIV

Liverpool boekt makkelijke zege tegen Burnley en pakt 12 op 12

12 op 12 voor Liverpool. De ploeg van Rode Duivel Divock Origi, die vijf minuten voor affluiten mocht invallen, won van Burnley met 0-3. Doelpuntenmakers van dienst waren Alexander-Arnold, Mané en Firmino. 

Liverpool had geen moeite met Burnley. Het openingsdoelpunt kwam wel uit de lucht gevallen - letterlijk dan. Alexander-Arnold wou een van zijn typische voorzetten afleveren. Zijn center ging hoog, ver,... en in doel. Goal met een vleugje hilariteit. Burnley meteen voor een quasi onmogelijke opdracht. Zéker toen Mané de score verdubbelde. Hij schoot de 0-2 netjes voorbij doelman Pope.

In de tweede helft nam Liverpool wat gas terug, maar het kon toch nog eens scoren. Mo Salah zette zich goed door en de bal kwam uiteindelijk bij Roberto Firmino. De Braziliaan knalde de 0-3-eindstand tegen de netten. Makkelijk zege voor Liverpool, dat met een 12 op 12 alleen leider blijft.

3
AFP
3
Photo News

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer