6
AP
LIV
LIV
3
1
NEW
NEW

Liverpool zet scheve situatie recht tegen Newcastle dankzij goals Mané en Salah, Origi valt geblesseerd uit

Liverpool lijkt ‘unstoppable’. De leider in de Premier League pakt 15 op 15 na winst tegen Newcastle. De bezoekers kwamen vroeg op voorsprong, maar Mané zette de scheve situatie recht. Rode Duivel Divock Origi stond aan de aftrap, maar moest na een halfuur geblesseerd naar de kant. 

Een raket van Jetro Willems. De Nederlander zette Newcastle op voorsprong met een héérlijke knal. Liverpool meteen op achtervolgen aangewezen na amper zeven minuten. ‘The Reds’ overhaastten zich echter niet - tijd zat om de scheve situatie recht te zetten. En dat lukte ook. Sadio Mané krulde de bal voorbij Dúbravka - eveneens een knappe goal. Nog voor rust zette de Senegalees ook de 2-1 op het bord op aangeven van Firmino, die ingevallen was voor Origi. De Rode Duivel misstapte zich toen hij de bal wilde binnen houden en moest na een halfuur spelen naar de kant. 

Na de pauze diepte Liverpool zijn kloof nog met één doelpunt uit. Wie anders dan Mo Salah legde de 3-1-eindstand vast nadat hij de hele Newcastle-defensie op snelheid voorbij ging. Feest op Anfield. Liverpool blijft alleen leider met het maximum van de punten en zet eerste achtervolger Manchester City onder druk. De Bruyne en co spelen vanavond (om 18u30) tegen Norwich.

6 Divock Origi viel geblesseerd uit
EPA Divock Origi viel geblesseerd uit
6
Action Images via Reuters
6
EPA
6
EPA
6
AFP
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer