Ed Woodward wordt stevig bejegend.
Twitter Ed Woodward wordt stevig bejegend.

Man United-fans viseren huis van CEO Ed Woodward met vuurwerk, rookbommen en graffiti

Dat het de laatste jaren niet voor de wind gaat aan de rode kant van Manchester is een understatement. De ‘Reds’ wonnen afgelopen zondag wel van het bescheiden Tranmere in de FA Cup, maar de belabberde resultaten én het gebrek aan inkomende transfers stemmen de fans allerminst gelukkig. Vooral CEO van de club Ed Woodward moet het ontgelden.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

 Woodward moest het bij gezangen afgelopen week in het stadion ook al ontgelden, en nu hebben fans z'n peperdure woning (ter waarde van ruim 2,3 miljoen euro) onder handen genomen. Zo’n 20 tot 30 fans kwamen samen bij z’n huis in Cheshire en gooiden met vuurwerk, staken rookbommen af en spoten de toegangspoort van Woodward vol met graffiti. 

Woodward wordt vooral verweten dat er de club in januari geen versterkingen heeft aangetrokken. De transferperiode loopt nog tot komende zaterdag en tot nu heeft United er geen nieuwe spelers bij. Vorige week verloor het thuis ook van Burnley, waardoor de traditieclub nu blijft hangen op een vijfde plaats. Nu ook al op zes punten van Champions League-voetbal.

De club reageerde intussen en verzekerde dat alle betrokken fans een levenslang stadionverbod te wachten staat. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer