Christian Benteke
Photo News Christian Benteke

Mooie geste van ‘Big Ben’: Christian Benteke doneert duizenden mondmaskers en handgels aan ‘Palace Foundation’

Christian Benteke (29) heeft zijn goed hart laten zien. De spits van Crystal Palace heeft duizenden mondmaskers en handgels gedoneerd aan de ‘Palace for Life Foundation’. 

Dat maakte Crystal Palace, de nummer 11 uit de Premier League, zelf bekend op Twitter en zijn website - de actie van Benteke wordt er warm onthaald. “Het is fijn om te kunnen helpen”, reageert Benteke. “Als voetballer zijn we bevoordeeld en moeten we iets kunnen teruggeven. Met deze gift kunnen de medewerkers van de Palace for Life Foundation veilig hun werk leveren in de community.” 

De Palace Foundation bereikt jaarlijks zo’n 14.000 jonge mensen die ondersteuning nodig hebben. Mede dankzij de gift van Benteke kunnen de medewerkers opnieuw kleine sportsessies en face-to-face gesprekken organiseren. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Joris De Crom

    Joris De Crom Toe ik dit las lag ik bijna naast mijn stoel, hoe gul deze man wel is, ja als ik zijn loon had kon ik het ook doen. Moet maar een keer wat minder rondrijden en het is al betaald. Nu nog de factuur van zijn inkomsten aftrekken, amaai wat een gulle vent. Als hij iets zou moeten doen is een 12h schift gaan draaien op een cofid 19 afdeling? maar haal de break van 10h nog niet.

Lees meer