5
Sky Sports

Exclusief voor abonnees

Mourinho prikkelt de analist Kompany: “Geen enkele keer heb ik jou gehoord. Geen enkele dank u, mister”

“We.” Vincent Kompany (33) had het in de studio van Sky Sports amper een minuut over zijn avonturen bij Anderlecht. “Je kiest een bepaalde koers, maar je eindigt in het ongewisse.” Dat was het ongeveer. Als hij het op Sky over ‘wij’ had, sprak hij over Man City. De ex-aanvoerder zat op Anfield als analist en advocaat van City. Zijn leukste interacties: die met José Mourinho. The Special One grijnzend tegen Kompany: “Ik heb je niet gehoord toen ik jullie de titel bezorgde in 2014 door hier te winnen. Geen enkel telefoontje: thank you, mister.”  

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Roger Deprez

    Wat een arrogant ventje die Mourinho iemand anders de les lezen en de eigen flaters verdoezelen, wat Vincent allemaal heet bewezen verdient meer respect. Mourinho moet altijd de beste spelers hebben en dan lukt het nog nauwelijks en als hij dan een wereldtopper in zijn handen heeft ziet hij de kwaliteiten er niet van in. Een omhoog gevallen persoontje niets meer en niets minder.

  • François Nuyts

    Als je als trainer mislukt wordt je maar analist zeker ...

Lees meer