5
Sky Sports

Exclusief voor abonnees

Mourinho prikkelt de analist Kompany: “Geen enkele keer heb ik jou gehoord. Geen enkele dank u, mister”

“We.” Vincent Kompany (33) had het in de studio van Sky Sports amper een minuut over zijn avonturen bij Anderlecht. “Je kiest een bepaalde koers, maar je eindigt in het ongewisse.” Dat was het ongeveer. Als hij het op Sky over ‘wij’ had, sprak hij over Man City. De ex-aanvoerder zat op Anfield als analist en advocaat van City. Zijn leukste interacties: die met José Mourinho. The Special One grijnzend tegen Kompany: “Ik heb je niet gehoord toen ik jullie de titel bezorgde in 2014 door hier te winnen. Geen enkel telefoontje: thank you, mister.”  

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Roger Deprez

    Wat een arrogant ventje die Mourinho iemand anders de les lezen en de eigen flaters verdoezelen, wat Vincent allemaal heet bewezen verdient meer respect. Mourinho moet altijd de beste spelers hebben en dan lukt het nog nauwelijks en als hij dan een wereldtopper in zijn handen heeft ziet hij de kwaliteiten er niet van in. Een omhoog gevallen persoontje niets meer en niets minder.

  • François Nuyts

    Als je als trainer mislukt wordt je maar analist zeker ...

Lees meer