8
Photo News

Offday voor Chelsea: Bournemouth stuurt Hazard en co met schaamrood op de wangen naar huis (en geschiedenis herhaalde zich)

Een offday voor Chelsea. Op het veld van Bournemouth slikten The Blues een duidelijke 4-0-nederlaag. King en Brooks waren de kwelduivels van Chelsea. Eden Hazard probeerde wel, maar kon voor het eerst aan de zijde van nieuwkomer Gonzalo Higuaín te weinig zijn stempel drukken. Opmerkelijk: exact 364 dagen overkwam Chelsea hetzelfde. Op 31 januari 2018 gingen ze met 0-3 onderuit tegen... jawel, Bournemouth. Door de wanprestatie blijven de Londenaren vierde en moet het bang achterom kijken. Bournemouth viert feest en staat tiende. 

De thuisclub kwam na de rust op voorsprong. Eerst scoorde Joshua King, daarna David Brooks, vervolgens opnieuw King. Telkens waren de goals van knappe makelij. Ver in extra tijd zorgde Charlie Daniels voor nummer vier, waardoor de blamage helemaal compleet was. Chelsea deelt nu de vierde plaats met Arsenal, dat een dag eerder won van Cardiff City.

8
REUTERS
8
REUTERS
8
AP
8
REUTERS
8
AFP
8
AFP
8
Photo News
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bert Van Roy

    Hoe speelt Hazard daar nog altijd ? Die ging een eeuw geleden toch al naar Real Madrid ? Net als Lukaku , Meunier, Praet en Witsel ? Of zou dit allemaal aanstelleritis geweest zijn van de Vlaamse gazetten ?

  • Johan Billiet

    Deed me een beetje denken aan Zwitserland - België.....zo vooringenomen dat men te luit wordt te lopen...immers waarom....op het einde van de maand staan de honderdduizenden euro's toch op de rekening...

Lees meer