2 Jan Vertonghen.
REUTERS Jan Vertonghen.

Tottenham hoopt nog steeds op verlengd verblijf Vertonghen: “Ik heb nog enkele goeie jaren in mij”

Tottenham hoopt nog altijd om Jan Vertonghen langer vast te leggen. Het contract van de verdediger loopt eind dit seizoen af, maar bij Spurs valt te horen dat er nog altijd onderhandelingen lopen.

Vertonghen was iets voorzichtiger: “Er beweegt altijd wel iets, maar liever ga ik er niet te diep op in. Ik besef dat dat ik ouder word (32), maar ik voel me nog betrekkelijk jong. Ik wil zoveel mogelijk matchen op het hoogste niveau spelen. Ik ben erg ambitieus. Ik heb nog enkele goeie jaren in mij. En ik hoop dat ik dit team zo lang mogelijk kan helpen.” 

Spurs heeft echter niet de gewoonte om dertigers langdurige contracten te geven. “Ik speelde de eerste drie matchen van het seizoen niet. Ik was ontgoocheld, maar dat bewijst dat ik nog hongerig ben.” Sinds eind augustus is onze landgenoot weer basisspeler. 

2 Jan Vertonghen.
Photo News Jan Vertonghen.

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • frankie bressinck

    Begin van het einde voor de Belgen bij Spurs zeker? Als ze tegen snelle en wendbare spelers staan krijgen ze ervan langs! Hopelijk komt een ploeg als Tottenham nooit meer in een finale, want vorig seizoen was het de slechtste finale ooit in de CL!

  • ETIENNE BOECKX

    Er is een tijd van komen en een van gaan Jan ! Misschien eens met Vince klappen.

Lees meer