Exclusief voor abonnees

Vincent Kompany wil van geen ophouden weten

De stekker blijft er nog voor onbepaalde tijd in. Een vierde landstitel, een Champions League, de FA Cup. Leeftijd en blessurestaat weerhouden Vincent Kompany (bijna 33) er niet van nog te dromen. Zijn afscheidstournee staat nog on hold. “Ik ben nog niet klaar om te stoppen.”

12
Action Images via Reuters

Het contractvoorstel voor een jaar extra bij Manchester City is nog niet tot in de puntjes onderhandeld, laat staan dat hij er zijn krabbel al heeft onder geplaatst. Zolang de officiële aankondiging van de nieuwe overeenkomst uitblijft, zal hij de vragen over zijn toekomst moeten counteren. 

Zaterdagavond maakte hij er zich op het eind met een kwinkslag vanaf. Zijn testimonial, zijn huldigingmatch voor elf jaar bij Man City, is ingepland op 11 september in het Etihad Stadion. Een probleem: zoals de kaarten nu liggen zou zijn contract met City dan al 73 dagen zijn afgelopen. “Ik zal een ticket moeten kopen voor mijn eigen wedstrijd”, lachte Kompany.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ronald Polutnik

    Hij is bijna elf jaar bij City , maar heeft er maar vijf jaar gevoetbald . De rest die zes jaar was hij steeds gekwetst . Misschien kan hij na City terug bij Anderlecht gaan spelen , want daar halen ze al die oude knaken binnen om het geld er uit te gooien .

  • alfons moons

    Just Pieter, een retour-vedette !

Lees meer