3 Harry Maguire
REUTERS Harry Maguire
SOU
SOU
1
1
MUN
MUN

Wéér puntenverlies voor Man United, dat blijft steken op gelijkspel tegen Southampton

Na een gelijkspel tegen Wolves en een thuisnederlaag tegen Crystal Palace liet Manchester United nu ook punten liggen in Southampton. James opende de score voor United, Vestergaard legde de 1-1-eindstand vast. De balans oogt met een 5 op 12 mager voor de ploeg van Ole Gunnar Solskjær. 

De wedstrijd kon nochtans niet beter beginnen voor Manchester United. Na tien minuten kwam het op 0-1 via Daniel James. De 21-jarige middenvelder dook de zestienmeter in en mocht ongehinderd uithalen. Dat deed hij op fantastische wijze, met een knal recht in de kruising. Zijn derde doelpunt in vier competitiewedstrijden. Knap.

‘The Red Devils’ konden hun overwicht echter niet verzilveren in een dubbele voorsprong en dat kwam hen duur te staan. Net voor het uur kopte Vestergaard de gelijkmaker tegen de netten. Southampton viel kort daarna met tien na een tweede gele kaart voor Danso. Maar de bezoekers sprongen niet efficiënt genoeg om met hun kansen. Zo bleef het 1-1. Manchester United beleeft een zwakke competitiestart. 

3 Daniel James maakte de 0-1
Action Images via Reuters Daniel James maakte de 0-1
3 Jannik Vestergaard maakte de gelijkmaker
AFP Jannik Vestergaard maakte de gelijkmaker
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • rudy de clerck

    Mijn ploeg is gewoon hopeloos geworden

  • Mark Marken

    Ja Dries, vorig jaar ging het inderdaad stukken beter. Hou toch op man.

Lees meer