REUTERS
GET
GET
2
1
RSO
RSO

0 op 12: scorende Januzaj kan Sociedad niet behoeden voor dure nederlaag

Het zwalpende Real Sociedad is er niet in geslaagd een gouden zaak te doen in de strijd om Europees voetbal. Integendeel. Adnan Januzaj en zijn ploegmakkers gingen met 2-1 onderuit op het veld van rechtstreekse concurrent Getafe. 

Jaime Mata opende in de 20ste minuut de score vanaf de stip, na rust bracht Januzaj de bezoekers met een gekruist schot langszij. Nochtans werd de goal in eerste instantie afgekeurd wegens buitenspel, maar na tussenkomst van de VAR mocht Januzaj toch juichen. 

De Rode Duivel werd een kwartier voor affluiten naar de kant gehaald, waarna Mata de 2-1-eindstand vastlegde. De vierde nederlaag op rij voor Sociedad, dat door het verlies zevende blijft in het klassement. Getafe wipt naar de vijfde plek. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer