3 Vermaelen poseert met zijn nieuwe speelgoed.
Audi Vermaelen poseert met zijn nieuwe speelgoed.

Audi schenkt Vermaelen & co nieuw speelgoed: Rode Duivel kiest voor Q7 van zowat 65.000 euro

De spelers van FC Barcelona hebben vandaag van sponsor Audi hun nieuwe ‘bedrijfswagens’ mogen ontvangen. Ook Thomas Vermaelen mocht zich dus verheugen op een nieuwe bolide: hij koos voor een Audi Q7 50 TDI die  210/286 pk heeft. Wie zich een soortgelijk exemplaar wil aanschaffen, telt minstens 65.000 euro neer. Volgens het Spaanse Sport kost de uitvoering van Vermaelen zelfs 72.850 euro.

Voor Lionel Messi mocht het nog wel een beetje meer zijn. De Argentijnse sterspeler van de Blaugrana koos voor een Audi SQ7 met 435 pk die minstens 110.000 euro waard is. Coach Ernesto Valverde ging dan weer als enige voor de 100% elektrische Audi e-tron met een standaard prijskaartje 82.400 euro.

In onderstaande video een overzicht van welke speler welk type Audi koos:

3 Coach Ernesto Valverde koos voor een opvallend exemplaar.
Audi Coach Ernesto Valverde koos voor een opvallend exemplaar.
3 Lionel Messi wou vooral een krachtige bolide.
Audi Lionel Messi wou vooral een krachtige bolide.

Hopelijk zit er bij de nieuwe wagen van Vermaelen ook parkeerassistentie. Die kan hij wel gebruiken, getuige dit filmpje van zijn eerste kennismaking met de (smalle) parkingingang van Camp Nou in 2014:

18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • mich lee

    Smal, die heeft gewoon zijn bocht verkeerd ingezet of kan niet rijden.

  • Hendrik Patyn

    Daarom is een audi duurder dan veel andere merken, en daarom niet beter. Plus dan nog de grote premies die moeten worden betaald. En die grote firma's krijgen dan nog extra kortingen van de staat, oneerlijk tov de kleine ondernemingen.

Lees meer