Photo News

Courtois: “Heb me wat druk gemaakt in Eden omdat hij twee ballen verloor na hakje”

Alle aandacht ging naar Eden Hazard, maar Thibaut Courtois was degene die Real rechthield in het slot van de wedstrijd tegen Levante (3-2). De wankele defensie blijft een groot probleem bij Real, dat dit seizoen nog niet de nul kon houden. De frustraties van Courtois waren duidelijk merkbaar. “Ik heb me wat druk gemaakt in Eden omdat hij twee ballen verloor na een hakje”, zei de Rode Duivel na afloop, al had hij ook lof voor Hazard. “Bij zijn eerste actie was het bijna meteen raak. Hij brengt veel rust aan de bal, dat is één van zijn troeven.”

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carlos Simonis

    erik blommaert vertel ons waar jij een verdediging koopt voor 10 miljoen die beter is dan het huidige verdediging van Real Madrid. Courtois krijgt bij de Rode Duivels inderdaad minder goals tegen, omdat men bij de Rode Duivels meer verdedigend speelt dan Real Madrid. Bij de Rode Duivels speelt men snel vanuit een counter bij balverlies van een tegenstander.

  • erik blommaert

    Voor 10 miljoen koop je een verdediging die beter is dan de huidige van real. Bij de rode duivels krijgt courtois amper een goal binnen

Lees meer